Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Levertijd

Items worden verzonden uit 2 tot 3 dagen na ontvangst van de bestelling. In het algemeen, kunt u ongeveer 3-7 werkdagen voor de levering, afhankelijk van de verschillende middelen van de levering die u selecteert. Houdt u er rekening mee dat sommige orders gaan via onze afdeling preventie van fraude. Als uw bestelling wordt geselecteerd, zal worden meegedeeld en uw bestelling kan worden vertraagd een extra drie werkdagen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerde of onbestelbare adressen. Zorg ervoor dat uw afleveradres correct is en leverbaar.

Bestellingen Opsporen

Ze stellen ons in staat om uw bestelling te volgen met een klik van de muis. Wanneer de zending is bevestigd, ontvangt u een tracking-nummer in uw bevestigingsmail. We hebben niet uit te sluiten dat onze producten kunnen opraken in onze lokale magazijn. In dit geval behouden wij ons het recht voor om producten uit Hong Kong schip zonder extra kosten.

Wat zal ik in rekening worden gebracht voor de verzending?

Verzendkosten variëren sterk, afhankelijk van de waarde van de materialen en het vakmanschap van het stuk en de eindbestemming van de zending. Verzendkosten zijn duidelijk geschreven in de beschrijving van elk item en zijn niet onderhandelbaar. Houd hier rekening mee bij het bestellen.

Hoe kan ik mijn zending?

Wij versturen uw aankoop voor het einde van de volgende werkdag na de check-out. Wij zouden graag een e-mail met een tracking-nummer te sturen, zodat u kunt de voortgang van uw levering te controleren op de website van de vervoerder.

Wat moet ik doen als mijn zending aankomt?

Het duurt maximaal 10 werkdagen voor uw item worden afgeleverd. Als het dan nog niet aankomt, dan kunt u komen door te klikken op de 'Contact' knop op de website. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Hoe kan ik schip items naar een ander adres?

Tijdens onze checkout-proces, aangeven waar u uw aankoop verzonden. Kan verschillen van het factuuradres creditcard. U kunt een schip aan te pakken.

Retourneren

www.enrgin.nl uw volledige tevredenheid is onze prioriteit voor de lange termijn business tussen ons, bieden wij een terugkeer en uitwisseling instructies. Voordat u wilt retourneren, neem dan contact met ons op via e-mail om het probleem eerst bespreken. Het grootste deel van de tijd dat we niet in staat zijn om het probleem op te lossen door het geven van technische ondersteuning en hoeft niet te terug te sturen niets.

Vervanging

Binnen 30 dagen (vanaf de datum van ontvangst van het product), als u vindt dat de producten die je kiest niet bevredigend zijn in termen van kleur of grootte, kunnen worden teruggestuurd en vervangen door de volgende voorwaarde. U moet ons de producten in originele verpakking (u betaalt verzendkosten). De producten mogen niet worden gebruikt (behalve try-out). Toen wij het geretourneerde product intactly ontvangen, zullen we vervangen door nieuwe en terug te sturen naar je. Verzendkosten voor vervangen producten die wij aan u te verzenden moet ook rekening worden gehouden door jou. Voordat u de items voor vervanging, dan kunt u overdracht van de kosten van verzending van de items terug te supply mentary vervangen door ons eerst. Zodra de betaling is voltooid, zal de plaats van de items naar u verzonden.

Terugbetalingen

Wij zullen u graag om terug te keren of wisselen alle goederen als ontvangen met originele verpakking binnen 30 dagen na aankoop (vanaf de datum producten werden ontvangen, gelieve te noteren dat www.enrgin.nl niet verantwoordelijk voor de verzendkosten terug te keren.) Als u vindt de producten met kwaliteit problemen (niet-menselijke factoren of externe schade-bestendig), kunnen worden geretourneerd en vervangen. U moet ons de producten in originele verpakking. Toen wij het geretourneerde product intactly ontvangen, zullen we vervangen door nieuwe en terug te sturen naar je. Wij betalen de verzendkosten voor producten die wij aan u te verzenden vervangen. (Opmerking: 'Onze kwaliteitscontrole professional om een ​​definitief oordeel over de kwaliteit te geven als de problemen worden veroorzaakt door persoonlijke factoren en externe gekocht schade-resistente producten zullen niet worden gerepareerd, vervangen of gratis geretourneerd indien de kwaliteit van problemen veroorzaakt door de mens. factoren of vermijdbare schade.)

Terugkeer en teruggave deel

Onze website kan niet geven een volledige terugbetaling voor niet-kwaliteit problemen zoals:

"Het product lijkt niet op die foto's."

"Het product is niet wat ik gedacht dat het is."

"Ik ben niet tevreden met dit product."

In 7 dagen (vanaf de datum van ontvangst producten), als u retourneren van de goederen aangekocht voor de redenen hierboven vermeld, moet u ons de producten in originele verpakking (u betaalt verzendkosten). Toen wij het geretourneerde product intactly, excl. verzendkosten ontvangen, zullen er ook betalen een 15% restocking fee op basis van de totale bestelling en geven u een gedeeltelijke terugbetaling.